TV: Perssons mardröm - Young Boys tappade seger

Noah Persson fick från sidan följa en tung avslutning.
Young Boys tappade 2-1 till 2-2 mot Röda Stjärnan i Champions League.

0:52

Se 1-1-målet i spelaren ovan.

Young Boys - med svensken Noah Persson på bänken - jagade under onsdagen lagets första seger mot Röda Stjärnan i årets Champions League-gruppspel, men fick en tuff start.

Röda Stjärnan tog i den 35:e minuten ledningen, genom Cherif Ndiaye, innan Young Boys vände på steken i andra halvlek efter mål av Filip Ugrinic och Cedric Itten till 2-1. Young Boys såg där och då ut att gå mot en seger, men i slutet kvitterade Osman Bukari till 2-2.

Persson, som inte fick speltid, fick därmed från bänken vara med om en tung kväll.

Young Boys och Röda Stjärnan har nu en poäng var efter två omgångar i Champions League-gruppspelet. Manchester City toppar gruppen med sex poäng, medan RB Leipzig är tvåa med tre poäng.

Röda Stjärnan: Glazer - Mijailovic, Djiga, Dragovic, Rodic - Stamenic, Hwang - Bukari, Ivanic, Mitrovic - Ndiaye.

Young Boys: Racioppi - Janko, Camara, Benito, Garcia - Ugrinic, Niasse, Males - Monteiro, Itten, Elia.

Samtliga Champions League-matcher sänds på TV4 Play.