TV: Rodrygo och Vinicius Junior bakom allt när Real Madrid besegrade Sjachtar

Försök igen

På Santiago Bernabeu under onsdagen skulle det mesta komma att handla om Real Madrids brassar.

Rodrygo gav Real Madrid ledningen efter knappa kvartens spel.

Innan halvtimmen var spelad hade Vinicius Junior gjort sin landsman sällskap i målprotokollet efter att han blivit framspelad av just Rodrygo.

- Samarbetet mellan trion där framme, Benzema, Rodrygo och Vinicius, det går inte av för hackor, sa Telia och C Mores kommentator Linus Eklund i samband med 2-0-målet.

Vinicius radade sedan upp chanser för att utöka sin målskörd och Trubin i Sjachtars mål tvingades till ett par vassa räddningar, men istället för 3-0 till hemmalaget skulle en reducering komma från gästerna.

Bondarenko visade prov på akrobatik när han på volley satte dit reduceringen för Sjachtar, precis innan paus.

Mönstret från den första halvlekn upprepade sig i den andra halvleken då framförallt Vinicius Junior fick flera fina chanser att utöka ledningen för Real Madrid.

Skärpan i den sista tredjedelen saknades dock, men det finns ingen anledning för stjärnan att sörja för Real Madrid vann med 2-1.

Real Madrid: Lunin - Carvajal, Eder Militao, Alaba, Mendy - Valverde, Tchouameni, Kroos - Rodrygo, Benzema, Vincius Junior.

Sjachtar Donetsk: TrubinMykhaylichenko, Bondar, Matviyenko, Konoplia - Stepanenko - Shved, Bondarenko, Sudakov, Mudryk - Zubkov.

Champions League streamas på Telia och C More.