TV: Se Basels skrällseger - här sänker inhopparen Bayern

Basel sätter press på Bayern München. Efter 86 minuter satte schweizarna segermålet mot den tyska hjälten.

Basel prickade både stolpen och ribban under offensiven i den första halvlek. Klubben som skickade ut Manchester United redan i gruppspelet i Champions league hade Bayern München i gungning i perioder före pausen på S:t Jakob-Park.

Manuel Neuer fick visa sin klass i Bayerns mål. Yann Sommer mellan Basels stolpar var inte sämre.

Till slut fick skrällaget utdelning — tack vare två lyckade byten. Jacques Zoua spelade fram till Valentin Stocker som drämde in segermålet (1—0) i 86:e minuten.

Ett utmärkt läge inför returen i åttondelsfinalen i München.