POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Se Peps utspel mot Mourinho: "En förbannad boss som vet allt"

Nästa

Avbryt
Försök igen

José Mourinho hånade Barcelona. Då brast det för Pep Guardiola.
- Det är José som är den förbannade chefen här, sa Pep.

José Mourinho gjorde sig rolig över Pep Guardiola och Barcelona tidigare under dagen. Mourinho påstod bland annat att Barcelona hade pressat Uefa så att matchen inte skulle dömas av en portugis, som det först spekulerades i.

Och sedan gick Mourinho in på Guardiolas bortförklaring efter förlusten mot Real Madrid i den spanska cupfinalen. Då skyllde Guardiola förlusten på ”domarens fantastiska syn”.

- Tidigare hade vi två typer av tränare; en liten grupp som aldrig hade synpunkter på domarna, dit Pep hörde, och en stor grupp som jag tillhör som kritiserar domarna när de fattar fel beslut. Nu, med Pep, har vi en helt ny grupp där man kritiserar domare som fattar rätt beslut. Det var en mycket modig och säker linjeman som såg offsiden, sa Mourinho.

Guardiola, som annars brukar hålla sig kall och undvika kommentarer om Mourinho, gav sig in i leken.

- Hej José, jag vet inte vilken kamera du ser mig i nu, och jag säger du, eftersom du duade mig tidigare i dag. I morgon möts vi på planen. Utanför har jag för längesedan förlorat matchen mot dig. Jag ger dig din speciella Champions League-pokal för det, hoppas du njuter, sa Guardiola, enligt Aftonbladet, och fortsatte:

- I det här rummet är det han som är den förbannade chefen, den förbannade ledaren. Jag vill påminna honom om att vi har varit i samma klubb i fyra år. Jag vet inte om jag uttryckte mig klart om domaren senast, det handlar inte om att jag ifrågasätter hans insats, jag önskar att Mourinho, eller förlåt, José, kunde lyssnat på mig i stället för att läsa hur pressen tolkar mina uttalanden. På planen försöker jag lära mig mycket av honom, utanför försöker jag lära mig lite, sa Guardiola.

Publicerad 2011-04-27 kl 17:05
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå