Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Statistiken som skrämmer Atlético: "Otroligt svår match"

Nästa

Avbryt
Försök igen

MALMÖ. Malmö FF har inte släppt in ett enda mål på åtta matcher.
Det skapar oro för Diego Simeone.
- Vi vet att det kommer bli en otroligt svår match, Malmö är ett starkare lag hemma.

Atlético de Madrid körde över Malmö FF på Vicente Calderón med 5-0 men skåningarnas statiskt på hemmaplan skapar trots det oro för Diego Simeones mannar.

Då MFF inte förlorat eller släppt in något mål på hemmaplan på åtta europamatcher.

-    Vi vet att Malmö verkligen behöver den här vinsten och de kommer kämpa och verkligen ge allt för att vinna. Därför kommer det bli en väldigt tuff match och precis som Gabi uttryckte tidigare så tror jag också att Malmö kommer vara mer intensiva och offensiva på hemmaplan, sen är de starkare när de spelar hemma, säger Diego Simeone under presskonferensen.

Simeone har studerat MFFs tidigare hemmamatcher inför mötet på Malmö Stadion och konstaterar att Åge oftast ställt upp med en 4-4-2 laguppställning. 

- Av det jag har sett från Malmö på tv så är det ett lag som nästan alltid spelar 4-4-2 på hemmaplan, men imorgon tror jag inte de spelar 4-4-2. De har tidigare försökt spela mer offensivt på hemmaplan och utnyttja sina två starka anfallare. Det var så man gjorde mot Olympiakos innan man skiftade, men imorgon förväntar jag mig en femmanna backlinje, säger argentinaren inför matchen. 

Publicerad 2014-11-03 kl 19:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons