Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: United på konstgräsplan i CL: "Kommer inte använda det som ursäkt"

Premier League

Manchester United inleder Champions League borta på Young Boys konstgräs. Men José Mourinho kommer inte låta det bli en ursäkt för ett dåligt resultat.
-  Jag vill inte använda det, framförallt inte innan matchen, säger Mourinho.

2:42
Nästa

Avbryt
Försök igen

Manchester United inleder gruppspelet i Champions League borta mot schweiziska Young Boys. Det innebär också att United kommer spela på konstgräs på Stade de Suisse.

Men redan innan matchen är José Mourinho tydlig med att underlaget inte kommer att bli en ursäkt för en dålig insats.

- Jag vill inte använda det, framförallt inte innan matchen, som en ursäkt för en dålig insats. Vi vet hur det är, alla vet att det är annorlunda, säger Mourinho.

Mourinho jämförde också situationen med hur det är för Schweiz tennisstjärna Roger Federer, som ibland behöver spela på underlag han inte tycker om.

- Alla vet att han har ett favoritunderlag, men han måste också vinna på underlag som han inte tycker om. Så vi måste göra det, säger Mourinho.

ANNONS

Mourinho bekräftade också att Marcus Rashford kommer att starta matchen, samt att den enda spelaren som inte kommer till spel på grund av underlaget är Antonio Valencia, som behöver skydda sitt knä. Valencia har också spelat de tre senaste Premier League-matcherna trots att han bara spelade två försäsongsmatcher.

- Valencia är den enda som inte kommer spela på grund av planen. Vi måste skydda honom på grund av hans fysiska situation, säger Mourinho.

Publicerad 2018-09-19 kl 06:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto