Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Wenger och Arteta hoppfulla: Man kan alltid vinna med 2-0

Arsene Wenger och Mikel Arteta är eniga. Arsenal har möjligheten att vinna med 2-0 borta mot Bayern München, vilket man gjorde ifjol.

Förra säsongen vann Arsenal returen borta mot Bayern München med 2-0 men det var inte nog. Tyskarna gick vidare på grund av bortamålsregeln efter 3-1-segern i London.
Nu räcker 2-0 för Arsenal för att tvinga fram en förlängning efter att mötet i London slutat med samma siffror. Arsene Wenger är hoppfull.
- Det är en möjlig uppgift, det är det viktigaste. Jag tycker att mitt lag har kvalitet och ambition och framför allt tror jag att om vi presterar på topp så kan vi klara det, säger han vid presskonferensen inför matchen.

Mikel Arteta håller med och delar dessutom åsikten att fjolårets resultat visar att det är möjligt.
- Det skapar ännu mer självförtroende att resultatet är möjligt. Vi kan göra ett mål och det skulle förändra matchen. Då börjar de psykologiska spelen och där kan vi ha ett överläge. Det är ett svårt ställe att komma till men vi kämpar hela säsongen för vårt spel i champions league. Det är inget vi vill slänga iväg. Vi kommer att ge max imorgon för att göra det för svårt för dem som möjligt för dem och man kan alltid vinna med 2-0.

Publicerad 2014-03-10 kl 20:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons