Två Torres-assist när Chelsea vann

Fernando Torres må ha måltorka. Men han slog två målgivande passningar när Chelsea slog Bayer Leverkusen med 2-0.

Fernando Torres kritiseras ofta för att han inte gjort särskilt många mål sedan han köptes för 500 miljoner kronor till Chelsea i vintras. När Londonlaget mötte Leverkusen på tisdagkvällen låg han dock bakom segern med två framspelningar.

I 67:e minuten passade han David Luiz som hade gjort en rusch från egen planhalva. Den brasilianske backen knorrade snyggt in bollen vid bortre stolpen på ett tillslag.

I slutet av matchen slet sig Torres loss och spelade fram Juan Mata som bara hade att raka in tvåan bakom storspelande 19-åringen Bernd Leno i Leverkusenmålet.

Just Leno var anledningen till att siffrorna inte blev större - han gjorde flera idioträddningar, bland annat på Daniel Sturridges snygga nick i andra halvlek.

Publicerad 2011-09-14 kl 22:03