United föll mot PSG - rysaravslutning väntar i grupp H

Manchester United föll hemma mot Paris Saint-Germain.
Därmed väntar en rysaravlutning i grupp H där tre lag står på nio poäng.
- En besvikelse, säger Harry Maguire till BT Sports.

Manchester United fick en mardrömsstart i matchen då Paris Saint-Germain tog ledningen efter sex minuters spel. Kylian Mbappés avslut, i höjd med straffområdeslinjen, träffade Victor Nilsson Lindelöf och letade sig ut till Neymar, varpå brassen hittade nätmaskorna från en snäv vinkel.

United kom dock tillbaka - och kvitterade efter dryga halvtimmen.

Anthony Martial avslutade utanför straffområdet, ett avslut som Keylor Navas stötte ut mot högerkanten. Där dök Aaron Wan-Bissaka upp och spelade snett bakåt till Marcus Rashford. Rashford i sin tur klippte till direkt, ett avslut som ändrade riktning på Danilo Pereira och ställde Navas i PSG-målet. Kvitterat.

United fick därefter ett jätteläge att ta ledningen i den andra halvleken. Rashford frispelade Martial - som dock brände grovt från nära håll.

Och United skapade fler möjligheter.

Efter knappa timmen löpte sig Edinson Cavani fri och lobbade bollen i ribban. Bruno Fernandes dämpade därefter ner bollen till Martial som klippte till direkt, men inte heller den gången lyckades fransmannen med att få in bollen i mål.

Med 20 minuter kvar att spela tog PSG ledningen på nytt. Efter en hörna, där flipperspel uppstod, damp bollen ner framför Marquinhos som skyfflade in 2-1 för fransmännen.

Och en olycka kommer sällan ensam. Kort efter PSG:s 2-1-mål drog Fred på sig sin andra varning och fick därmed lämna planen.

United lyckades inte få till en kvittering, utan föll med 3-1, då Neymar gjorde sitt andra mål på stopptid. Därmed väntar en rysaravslutning i grupp H då United, PSG och RB Leipzig alla står på nio poäng. I den sista gruppspelsmatchen gästar United Leipzig, medan PSG tar emot Istanbul Basaksehir.

- En besvikelse. Vi ville vinna matchen, vinna gruppen. Fotboll är ett spel med små marginaler. Vi hade bättre chanser. Deras två mål var skitmål, rikoschett och flipper i boxen. Jag tycker att vi förtjänade något, säger Harry Maguire till BT Sports.

United: De Gea - Lindelöf, Maguire, Cavani, Martial, Rashford, Fred, Fernandes, Alex Telles, Wan-Bissaka, McTominay

PSG: Navas - Kimpembe, Marquinhos, Verratti, Mbappé, Paredes, Neymar, Danilo, Kean, Diallo, Florenzi