Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

"Var Rosenberg ens med?" - hårda domen i spanska tidningar

Markus Rosenberg får inget betyg av AS dagen efter 0-5-förlusten mot Atlético Madrid. “Var han ens med”, skriver tidningen.

Dagen efter förlusten mot Atlético på Vicente Calderón har de spanska tidningarna betygsatt Malmöspelarna. Bäst betyg får Emil Forsberg som hyllas av både Marca och AS för sin vilja att hela tiden försöka skapa något.

I Marca får Forsberg precis som Olsen, Rosenberg och Adu en sexa i betyg. “Forsberg skapade huvudvärk för Juanfran med sin skickliga vänsterfot”, skriver man. Tidningen är kritisk till Robin Olsens agerande i luftrummet men hyllar målvakten för hans räddning på Mario Súarez distansskott. En annan som imponerade enligt Marca var Adu. “Han var lungorna i  det svenska mittfältet och gjorde sitt yttersta för att hålla bollen borta från Koke och Mario, vilket han ibland lyckades med”.

När det kommer till Markus Rosenberg är AS och Marca oense i sina betyg. Marca ger svensken en sexa och uttrycker att “även om han inte skapade något så var det tydligt att han besitter mest kvalité av spelarna i Malmö”. Samtidigt var AS högst kritisk mot Malmös lagkapten och väljer att inte ens ge honom något betyg, “Var han ens där?” skriver tidningen.

Resterande spelare, samt Åge Hareide, får en femma i betyg av Marca medan AS ger samtliga spelare i startelvan, förutom Rosenberg och Kiese Thelin, en etta. Men man lyfter även fram att Forsberg gjorde en bra arbetsinsats.

Vad gäller Atlético är båda tidningarna, Marca och AS, överens om att Koke varit den bästa spelaren på planen och Marca imponeras över 22-åringens ledaregenskaper. “Han är bara 22år men styr laget som om han var den mest erfarna spelaren i truppen”, skriver tidningen.

Publicerad 2014-10-23 kl 15:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons