Willian räddade Chelsea med vackert frisparksmål

Chelsea lyckades efter mycket om och men att ta en seger hemma mot Dynamo Kiev. Tacka Willian för det. Brassen låg bakom 1-0-målet och avgjorde sedan matchen med en briljant frispark i slutskedet fram till 2-1.

Eden Hazard har kritiserats hårt för sina bleka insatser i säsongsinledningen i krisande Chelsea. Belgaren var en av Premier Leagues bästa spelare i fjol men har inte fått det att stämma hittills. Då valde José Mourinho att bänka stjärnan i Chelsea möte med Dynamo Kiev i Champions League.

Det var i inledningen ett något krampaktigt Chelsea men i den 34:e minuten skulle ledningsmålet ändå komma. Willian drev fram på högerkanten och slog ett inlägg som Aleksandar Dragovic olyckligt nickade in i eget mål.

Dragovic skulle få stor revansch i den andra halvleken. I den 78:e minuten skickade backen in 1-1 efter en fast situation.

Bara fem minuter senare skulle Chelsea dock återta ledningen. Willian var återigen inblandad. Brassen dundrade vackert in en frispark bakom Shovkovskiy i Dynamo Kievs mål.

Willian blev Chelsea stora hjälte när José Mourinho fick andrum efter en 2-1-seger. Tränaren hyllades stort av hemmapubliken flera gånger under matchen.

Gruppen toppas av Porto som slog Maccabi Tel Aviv med 3-1 på bortaplan. Chelsea är tvåa tre poäng bakom portugiserna.