POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Xabi Alonso missar finalen: "Regeln är orättvis"

Xabi Alonso missar Champions League-finalen efter att ha tagit sitt tredje gula kort.
- Regeln är orättvis och bör ändras, det är bara löjligt, säger Xabi Alonso enligt Marca.

Med en halvtimme spelad och ställningen 3-0 gjorde Xabi Alonso en tackling på Bastian Schweinsteiger och domaren Pedro Proença valde att visa det gula kortet.

Det var Alonsos tredje gula i Champions League den här säsongen vilket gör att spanjoren nu missar finalen. En regel som Madridspelaren anser vara löjlig.
- Med tiden hoppas jag att jag kan glömma det här. Jag tycker att det är rätt orättvist att det här gulakortet kommer hindra mig från att spela i finalen. Det faktum att denna regeln bär över till finalen är bara orättvist. Förhoppningsvis kommer vi vinna finalen och jag kan glömma denna avsky. Jag pratade med Collina och berättade för honom att detta är löjligt.

Real Madrid har för första gången på tolv år lyckats ta sig till en Champions League final. Sättet man gjorde det på var mäkta imponerande då laget krossade Bayern München med 4-0 under tisdagskvällen och 5-0 över två matcher.
- I tre år kollapsade vi när vi kom till den här nivån och vi ville spela en match alla skulle komma ihåg. Självklart så hade inte ens de mest optimistiska kunnat förvänta sig en match som den här. Nu ska vi försöka vinna finalen och vi vill inte göra oss själva eller fansen besvikna. Vi vill verkligen vinna Champions League-titeln. Vi har spelat den perfekta matchen, säger Alonso enligt Marca.

Publicerad 2014-04-30 kl 12:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå