Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Zlatan: Det sprids falska nyheter

Foto: Scanpix

Paris Saint-Germain är klart för åttondelsfinal som gruppsegrare men allt är långt från frid och fröjd i klubben.
- Det kommer falska nyheter, det kommer snack från alla håll, säger Zlatan Ibrahimovic till Viasat.

Paris Saint-Germain var redan klart för åttondelsfinal men säkrade gruppsegern i och med 2-1-vinsten mot Porto på tisdagskvällen.
Men den senaset veckan har klubben kantats av flera negativa nyheter. Inte minst efter att laget förlorat mot Nice i lördags.

Zlatan Ibrahimovic gör ingen hemlighet av att han känner till ryktena, men verkar inte beröras nämnvärt.
– Det snackas ju. Men jag som har spelat på den här nivån länge... det är normalt med en klubb som vill satsa jättemycket och komma långt i alla turneringar. Det är hela tiden snack och fokus runt laget. Det kommer falska nyheter, det kommer snack från alla håll. Det är sådant man får leva med och ta på rätt sätt, sa ­Zlatan Ibrahimovic till­ ­Viasat efter matchen

Själva bedriften, att vinna sin Champions League-grupp, innebär såklart ett styrkebesked med tanke på alla negativa rubriker och Zlatan var mån om att lyfta det positiva.
– Det är fantastiskt, jag vet inte om jag har tagit så många poäng innan med något annat lag. Så som vi kämpar och jobbar för varandra, att vi övertygar supportrarna att vi verkligen vill det här, det var mycket viktigt. Så på många sätt betydde det mycket för oss. Det är många bitar som kan förbättras, absolut, det är inget som är perfekt i dag, men det är därför vi jobbar varje dag. Vi spelar matcherna för att lära oss och bli ännu bättre.

Publicerad 2012-12-05 kl 08:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons