Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
Champions League-bevakningen i samarbete med

Zlatan sågar Materazzi: "Jag hade sänkt honom på en sekund"

Champions League

Zlatan Ibrahimovic anklagar Marco Materazzi för att ha hoppat på sin Interkollega Mario Balotelli.
- Om han gjort så mot mig hade jag sänkt honom direkt, säger svensken.

Situationen Ibrahimovic reagerar på ska ha ägt rum i spelartunneln efter slutsignalen på San Siro. Trots 3-1-vinsten hade Balotelli visat upp ett dåligt humör under matchen och bland annat slängt sin tröja till marken i vredesmod när slutsignalen ljöd. Bakgrunden var att fansen buat ut honom på grund av ett missat friläge.

Flera personer ur det egna lägret, bland andra José Mourinho och Massimo Moratti, kritiserade Balotellis uppträdande. Men mittbacken Materazzi tycks ha gått allra längst för att ge "Super Mario" en reprimand. Enligt Ibrahimovic var båda mycket upprörda längs vägen till omklädningsrummet.

ANNONS

- Det såg helt otroligt ut. Om jag varit som Materazzi hade jag lämnat Mario i fred. Men han attackerade honom och det chockade mig. Jag har aldrig upplevt något liknande i hela min karriär, i hela mitt liv, säger Ibrahimovic till statliga tv-stationen RAI.

Han hävdar att hela Barcelonas lag förundrat bevittnade vad som hände och pratade om det sinsemellan.

- Man ska vara glad för segrar. Inte jaga efter en 20-åring och försöka tillrättavisa honom, säger Ibrahimovic.

Forwarden konstaterar dock att Inter vann rättvist och att klubben övergått till en mer anfallande stil sedan hans egen tid i Serie A. Ibrahimovic tycker också att domaren visserligen gjorde en del misstag under kvällen, men att Barcelona inte kan skylla förlusten på det.

- Vi fick aldrig igång vårt vanliga spel, annat än i de sista 20 minuterna. Jag själv hade varit borta en månad och kände mig inte i form. Det blir en retur om en vecka på Nou Camp och den blir helt annorlunda, säger Ibrahimovic.

ANNONS
Publicerad 2010-04-21 kl 11:44
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto