POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
COPA AMERICA

TV: Neymar om utvisningen: "Det som händer med dåliga domare"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Colombia bröt en lika lång som dyster svit i natt. Efter 24 år utan seger slog landslaget femfaldiga världsmästaren Brasilien i Copa America. Neymar tappade humöret och tjafsade till sig ett rött kort vid slutsignalen.

Det var Jeison Murillo som satte matchens enda mål redan i den 36:e minuten av en sammandrabbning som annars präglades mycket av tjafs ute på planen. Den dåliga stämningen eskalerade precis i slutskedet, i en situation där Neymar till synes markerade en skallning mot just Murillo- – efter att ha sparkat bollen rakt i skrevet på en annan motståndare. Något som fick colombianen Carlos Bacca att knuffa till Barcelonastjärnan i ryggen med följden att båda två visades ut.

Neymar hade varnats redan tidigare under andra halvlek efter ett "Guds hand"-försök, och det stor därmed klart sedan tidigare att han skulle missa Brasiliens avslutande gruppspelsmatch mot Venezuela på söndag. Med tanke på att tre lag står på lika många poäng, tre, i gruppen krävs förmodligen seger där för att brassarna ska gå vidare.

Nu har Neymar även uttalat sig om sin varning och utvisning. Han är bland annat inte nöjd över att ha fått ett gult kort för att ha tagit med hand.

- Bollen rörde min hand, men det var inte avsiktligt. Jag ramlade och fick gult kort, säger Barcelona-stjärnan till SportTV.

Och sitt beteende efter slutsignalen försvarar han.

- Det är saker som händer när man sätter en dålig domare att döma de här matcherna. Då händer det här. Jag tappade inte huvudet. Jag blir bara pissur över domare som inte dömer korrekt, säger Neymar.

Publicerad 2015-06-18 kl 12:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå