Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Vidal kraschade med Ferrari - var påverkad av alkohol

Serie A

Juventusstjärnan Arturo Vidal kraschade med sin Ferrari under natten till onsdagen. Han klarade sig oskadd, men ska enligt polisen ha varit onykter i samband med olyckan.

Mitt under pågående Copa America var det chilenska landslagets mittfältare med om en våldsam bilkrasch på en motorväg strax utanför Santiago. Vidal ska ha förlorat kontrollen över sin Ferrari och blivit inblandad i en olycka, men lyckligtvis kommit undan med lindriga skador. 

- Jag och min familj mår bra, tack så mycket för er omtanke, säger Vidal i en videohälsning på onsdagsmorgonen.

Dessvärre ska Vidal ha varit påverkad av alkohol och därför blrivit gripen vid olycksplatsen när polisen anlände, vilket polisöversten Ricardo Gonzales bekräftar för nyhetsbyrån AP.

- Föraren i den röda bilen (Ferrarin) hade druckit, säger han, men vill inte gå in på vilken promillehalt som uppmätts i Vidals utandningsprov.

ANNONS

Vidal leder skytteligan i Copa America efter att ha gjort två mål mot Mexiko på måndagen och även ett mål i öppningsmatchen mot Ecaudor.

Härnäst ställs Chile mot Bolivia men det är högst oklart hur det blir med Vidals medverkan. 

Publicerad 2015-06-17 kl 06:52

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto