Arsenals tredje FA-cupseger i rad

Dam

Arsenal säkrade "The Double" genom att till sin ligavinst lägga en 4-1-seger över Leeds i FA-cupfinalen på måndagen, som är helgdag i England.

Leeds lyckades hålla 0-0 i halvtid eller rättare sagt Leeds målvakt Carly Telford som så långt var finalens flitigaste spelare i aktion.

Kelly Smith gav Arsenal ledningen åtta minuter in på andra halvlek och det var inledningen på ketchup-effekten.
Sex minuter senare stod det 3-0.
Jayne Ludlow ökade efter en frispark slagen av Rachel Yankey och Lianne Sanderson mötte ett inlägg från Alex Scott. Jess Clarke reducerade för Leeds. Julie Fleeting sköt ett skott tog i stolpen och på returen fastställde Kelly Smith slutresultatet.

Inte mindre än 24.582 hade bänkat sig på läktarna i Nottingham.
Det var tredje året i följd Arsenal vann FA-cupen.

Publicerad 2008-05-05 kl 19:03