Caroline Seger knäskadad ut på bår

Dam

Caroline Seger ut på bår med ispåse runt högra knäet. Det var landslagsmittfältarens sorti från matchen som Linköpings FC vann med 2-0 över Kopparbergs/Göteborg.

Caroline inledde säsongen på kryckor efter att ha fått opererat en slemsäck i ena hälen före jul.

- Vi tror inte att det är så illa som de såg ut, men Caroline ska naturligtvis undersökas på torsdagen, säger Linköpings FCs tränare Daniel Pettersson.
Han håller med kollegan Torbjörn Nilsson att Kopparbergs/Göteborg var spelmässigt bättre i första halvlek. Bland annat hade Ingvild Stensland två bra frisparkar som Hedvig Lindahl räddade.
- I andra halvlek tog vi fighten och kämpade. I första fick backlinjen städa upp för missar på mittfältet, säger Daniel Pettersson.

Sedan kom drömmålen, 1-0 var ett ett skott av Cristiane med yttersidan utanför straffområdet helt otagbart för Jenny Olsson i Kopparbergs/Göteborgs mål.

2-0 kom efter hörna där även Caroline Seger var inblandad. Cristiane snurrade runt och sköt lika otagbart.
Publicerad 2008-05-22 kl 00:07