Cristiane i målform - Seger ut på bår

Dam

Linköpings segersvit i damallsvenskan håller i sig. På onsdagen besegrades Göteborg med 2-0.

Segerorganisatör var Cristiane med sina två mål inom 15 minuter i andra halvlek. Linköping är obesegrat denna säsong, bara målskillnad efter Umeå IK i toppen av tabellen. Vinnarlaget kan dock ha fått ett rejält avbräck, Caroline Seger bars ut på bår i 81:a minuten med en skada på högerknät.

-Det verkar inte vara någon allvarlig skada, ingen ledbandsskada, sade dock Linköpings läkare Thorsten Schepull till Östgöta Correspondentens nätupplaga.
För Umeå södra gick det sämre, AIK var numret större och vann med 4-1 i en match Solnalaget förde. Skytteligaledaren Lisa de Vanna gjorde första målet i 52:a minuten, hennes åttonde, och sedan fortsatte rasslet i nätmaskorna. Kathryn Gill stod för 2-0 och Louise Fors och Emma Lundh punkterade matchen.

Publicerad 2008-05-21 kl 21:53