Djurgårdenförlust i Örebro

Dam

Två av Damallsvenskans målsnålaste lag möttes i Örebro. Liksom i fjol lyckades KIF vinna över Djurgården, denna gång med 1-0.

Kim Ekebom gjorde det målet. Djurgården har gått mållöst från plan i de båda senaste matcherna. I söndagens saknades Victoria Svensson p g a sjukdom.
Linnea Liljegärd blev tvåmålsskytt för Kopparbergs/Göteborg i Uppsala mot Bälinge som besegrades med 3-1. Jumbolaget Bälinge fick en olycklig start på båda halvlekarna då Linnea gjorde sina båda mål. Lisa Ek ökade till 3-0 innan Natalie Spilger fastställde slutresultatet på frispark.
LdB FC vann komfortabelt med 5-0 borta över Umeå Södra. Maria Aronsson som blev inbytt först under den sista kvarten hann göra två mål. Therese Sjögran inledde efter bara 4 minuter, därpå följde Pavlina Scasna och Manon Melis.

Publicerad 2008-06-01 kl 19:42