Dubbla hat-trick när AIK vann

Dam

AIK vann matchen i Svenska cupen över Västerås BK 30 med hela 9-1 på Swedbank Arena i Västerås.

Louise Fors hat-trick var äkta genom att hon gjorde alla sina tre mål i första halvlek.
Kathryn Gill gjorde ett i första och två i andra.
Daniella Wallander var delaktig i två av första halvleks fem mål varav hon gjorde 0-4 samt 1-8 minuten före slut. Annica Sjölund passade också till tre mål.
Emma Lundh inledde AIK-spurten med 1-7 i 87:e varpå Danielle fyllde på två minuter senare och Kathryn Gill med 1-9 i slutminuten.

Therese Sahlin reducerade för BK 30 vid ställingen 0-6.
AIK kunde vila nyckelspelare som Jessica Julin och Lisa De Vanna hela matchen.
- Kul för spelarna som får göra mål. Vi kunde träna in detaljeri den här matchen. T ex fungerade Annica Sjölund och Katryn Gill tillsammans i anfallet mycket bra, säger AIKs assisterande tränare Patric Jidefalk.

Publicerad 2008-05-18 kl 18:44