Frankrike - Tyskland i EM-final

Dam

De båda semifinalerna i F17-EM blev mycket jämna och gav Frankrike och Tyskland som segrare.

Danmark gjorde en stark match mot Tyskland men fick se sig besegrat med 0-1. Målet gjordes av planens bästa spelare Dznenifer Marozsan.
Tyskland förde spelet mesta tiden men lyckades inte producera särskilt många målchanser.

Det stod 1-1 vid full tid mellan Frankrike och England.
Stefanie Marsh gav England ledningen på frispark i början av andra halvlek. Tre minuter senare kvitterade Pauline Crammer på straff för Frankrike.
I förlängningen gjorde Marine Auguis 2-1 till Frankrike. Fem minuter senare tilldömdes Frankrike sin andra straff. Den satte Marina Makanza, Frankrikes giftigaste spelare.
Englands målvakt Laura Davey var sitt lags bästa.

Final och match om tredje pris spelas på fredag. EM-slutspelet äger rum i Nyon, Schweiz.
Publicerad 2008-05-21 kl 01:56