Lisa De Vanna jubilerade med ännu ett mål

Dam

AIKs Lisa De Vanna firade på söndagen sin 50:e landskamp för Australien med målet som betydde 2-0-seger över Sydkorea i Asian Women´s Cup i Vietnam.

Därmed är Australien nästan klart för semifinal och behöver "bara" spela oavgjort i sista gruppmatchen mot Japan på måndagen. Japan utklassade Taiwan med 11-0.

Backen Ellyse Perry gjorde första målet för Australien mot Sydkorea, ett lågt långskott.
Det var i mitten av andra halvlek Lisa De vanna sköt sitt mål efter en löpboll från Heather Garriock, som hade Australiens första stora chanser i matchen.

Australien skulle enligt spelarnas egen uppfattning haft straff för nerdragning av andra AIKaren Kathryn Gill i första halvlek.

Publicerad 2008-06-01 kl 16:30