Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Eriksson mötte euforiskt flicklag: "Kände mig som Justin Bieber"

Sverige (dam)

Hemma i Sverige - då besökte Magdalena Eriksson sin moderklubb Enskede IK.
Ett besök som var väldigt populärt för klubbens flickor 09.
- Jag kände mig som Justin Bieber, säger Eriksson på en presskonferens.

Foto: Instagram: enskedeikf09vit

Se klippet längre ned i artikeln.

Sverige laddar upp inför sommarens OS, och väl hemma i Sverige har Magdalena Eriksson passat på att besöka ett av sitt gamla lags flicklag. På Enskede IK:s flickor 09:s Instagram kan man se när landslagsstjärnan möts av euforiska tjejer.

"Bilderna kan tala mest för sig själva! Idag hade vi finbesök i världsklass. @magdalenaeriksson16 kom förbi och spelade lite matchspel med oss, svarade på massor av frågor, skrev autografer och tog bilder! Helt magisk kväll☀️⚽️ Tack så jättemycket Magda för att du tog lite av din dyrbara tid och gav till oss", skriver laget på Instagram.

Efter Sveriges match mot Norge under torsdagen fick Chelsea-lagkaptenen frågan om videon, och hon minns händelsen som väldigt fin.

ANNONS

- Jag fick en förfrågan av en ledare för tjejerna om jag kunde komma ut och säga hej. Jag var tydligen en av deras största idoler och jag har spelat i Enskede. Det är min moderklubb. Så jag åkte ut dit och hade absolut inte förväntat mig den responsen. Jag kände mig som Justin Bieber, det var lite speciellt, säger hon på en presskonferens och fortsätter:

- Men det var otroligt kul att se och jag tror inte riktigt man förstår vilken påverkan man har på en del killar och tjejer och vilken förebild man faktiskt är och för mig personligt var det en jättefinstund och jag kände att det betydde mycket för de tjejerna också.

Magdalena Eriksson tillhörde Enskede IK fram till 2009.

Se mötet i inlägget nedan.

Publicerad 2021-06-11 kl 13:37

DAM

1 minuts lästid

Opererad – hoppet om EM lever

"Kan vara tillbaka till sommaren"
Damallsvenskan

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto