Vitryssland spräckte Englands nolla

Dam

England vann sin bortamatch i EM-kvalet mot Vitryssland i Minsk på torsdagen med 6-1 efter tre mål av Fara Williams.

Hon gjorde alltså de tre första målen i första halvlek innan Natalaa Rysjevisj reducerade till 3-1. Det var Englands första insläppta mål i sina sex spelade EM-kvalmatcher.
Jill Scott gjorde 1-0 redan innan första minuten av matchen var till ända. Fara Williams gjorde de följande två målen Lianne Sanderson 4-1, Fara Williamss 5-1 och Faye White 6-1 på nick.
Andra halvlek började det regna och hagla och gjorde förhållandena chansartade.
England har två matcher kvar i EM-kvalet, båda på bortaplan mot Tjeckien och Spanien i höst och har bara tappat poäng i en oavgjord match.
Endast Tyskland och Sverige har inte släppt in något mål i sina EM-kvalmatcher.

Publicerad 2008-05-08 kl 20:51