Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Beata Kollmats lämnar BK Häcken

Damallsvenskan 2022-01-03 kl 13:29

Beata Kollmats lämnar BK Häcken.
Detta elva år efter att hon anslöt till laget, som då var Kopparberg/Göteborg.
- Jag hoppas vi ses på Hisingen igen i framtiden, säger hon i pressmeddelandet.

Foto: Bildbyrån

Inför säsongen 2011 anslöt Beata Kollmats till Kopparberg/Göteborg. Hon spenderade tio år i klubben innan den togs över av BK Häcken, vilket mittbacken följde med på. Det blev dock inte många matcher i den gulsvarta tröjan under den gångna säsongen, då 29-åringen hon under året har tagit sig tillbaka från en korsbandsskada.

Först i september 2021 kunde Kollmats göra comeback och hon hann då med tre matcher i ligan samt fyra matcher i Champions League. Dessa blev hennes sista för Häcken för den här gången. Klubben meddelar på sin hemsida att hon nu lämnar för nya äventyr. 

- Jag vill uttrycka min största tacksamhet till BK Häcken, alla fantastiska människor i och runt klubben, laget och inte minst supportrarna, som jag är glad att jag fick chansen att spela inför. Jag önskar alla stort lycka till och jag hoppas att vi ses på Hisingen igen i framtiden, säger hon till klubbens hemsida.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto