Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

DAMALLSVENSKAN
47v

Blackstenius het på marknaden: "Vet inte vad jag vill ännu"

Foto: Scanpix

Stina Blackstenius är het på marknaden. Efter både OS-silver och SM-guld är det nu dags för 20-åringen att bestämma sig kring framtiden.
- Det är några klubbar som är intresserade, säger hon till SVT Sport.

Inom en vecka förväntas Stina Blackstenius besluta sig kring nästa steg i karriären. 20-åringen säger att en hel del klubbar har hört av sig. 

- Jag har inte bestämt mig ännu. Jag har inte kommit hela vägen fram, till att jag vet vad jag vill. Det är några klubbar som är intresserade, säger Blackstenius till SVT Sport.

Anfallaren medger att det kan bli en flytt till en utländsk liga.

- Ja. Men att stanna kvar i Sverige är också väldigt lockande. Jag har trivts väldigt bra de fyra åren jag spelat i Linköping, så det är så klart också ett alternativ. Det blir mycket dialog och samtal med min agent och jag pratar även mycket med mina föräldrar, säger Blackstenius.

Enligt spelarens agent Carl-John Fransén är uppståndelsen kring Stina Blackstenius mycket tack vare Rio-äventyret som blev ett lyckat skyltfönster.

- Jag tyckte hon visade rätt bra vad hon går för under OS. Man märkte det på Twitter, i svensk media och även utomlands pratades det väldigt mycket, som jag förstått det.  Hon har ju ett ganska coolt efternamn också, lite som ett artistnamn. Sen tycker jag att Stina bryter mönstret lite. Hon är en fysisk spelare som går rakt på mål, snabb, stark. Jag tycker hon har en dimension extra jämfört med andra spelare. Hon kan bli hur bra som helst, säger Fransén till SVT Sport.

Publicerad 2016-10-27 kl 16:32
DAMALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER