Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Djurgården förlänger med back: "Älskar den här klubben"

Damallsvenskan

Portia Boakye förlänger sitt avtal med Djurgården.
För 32-åringen var det självklart att skriva på ett nytt avtal.
- Jag älskar den här klubben, säger backen. 

Foto: Bildbyrån.

Djurgården meddelade under lördagen att klubben har kommit överens med backen Portia Boakye, 32, om ett nytt kontrakt fram till den sista november 2023. Boakye berättar att hon är glad över att få spela vidare i Stockholmsklubben. 

- Djurgården känns som mitt hem så jag är väldigt glad över att skriva på. Redan första dagen när jag kom hit fick jag ett jättefint mottagande och så har det fortsatt. Jag känner så mycket kärlek från alla i laget, säger hon i en kommentar på klubbens hemsida och fortsätter:

- Jean har sagt att om jag vill vidare i karriären så är det upp till mig, men jag svarade att jag vill vara kvar. Jag känner så starkt för det här laget och vill inte göra dem besvikna. Det handlar inte om pengar utan om att jag älskar den här klubben.

Annons

Sportchefen Jean Balawo om förlängningen:

- Jag är otroligt glad att över att vi får behålla Portia i minst två år till. Hon har varit och är väldigt viktig för oss, vilket hon visar både på och utanför planen. Sedan hon flyttade längre ner i banan så har hon varit så gott som omutlig. 

Boakye anslöt till Stockholmslaget inför säsongen 2018. 

Publicerad 2021-09-04 kl 12:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto