Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Klart: Janogy stannar i Hammarby - förlänger kontraktet

Damallsvenskan

Madelen Janogy kommer att stanna kvar i Hammarby.
27-åringen har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över 2023.
- Jag vill inte missa festen, säger hon i ett uttalande.

Foto: Bildbyrån.

För två år sedan valde Madelen Janogy att gå till Hammarby och den landslagsmeriterade yttern har varit en bärande spelare för Stockholmsklubben sedan dess.

27-åringen kommer också att fortsätta sin karriär i grönvitt. Hammarby meddelar på sin hemsida att parterna är överens om en kontraktsförlängning över 2023. 

- Förlängningen av hennes avtal har såklart varit viktig för klubben. Otroligt skönt att det nu är på plats. "Madde" är en av seriens bästa spelare och vi ser att hon fortfarande utvecklas. Vi tror starkt på att laget kommer fortsätta ta kliv, med hjälp av “Madde”, och bli ännu bättre 2023, säger Hammarbys sportchef Johan Lager i en kommentar på klubbens hemsida.

ANNONS

Hammarby uppger att det fanns intresse för Janogy från Europa, men att hon ändå valt att stanna kvar i Bajen.

- Jag kom hit för två år sedan, när Bajen precis hade gått upp i Allsvenskan, och den resan vi har gjort är fantastisk. Jag har själv utvecklats som spelare och klubben har tagit otroliga steg – och där känner jag att varken jag eller klubben är klar. Det finns mycket kvar och jag vill inte missa festen, säger hon i ett uttalande.

Publicerad 2022-12-22 kl 09:06

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto