Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Klart: Sportkanalen och C More visar matcher från damallsvenskan 2019

Damallsvenskan

Sportkanalen och C More sänder under 2019 20 matcher från damallsvenskan.
Totalt sänds sex matcher på våren och 14 på hösten.
- Förutom att vi i sommar sänder samtliga matcher från fotbolls-VM känns det nu jättekul att bredda vårt utbud av damfotboll ytterligare genom att sända damallsvenskan även i år, säger Johan Cederqvist, kanalchef sport på C More och TV4.

Foto: Bildbyrån.

Sportkanalen och C More sänder 2019, precis som under 2018, flest linjära tv-matcher från damallsvenskan. Totalt kommer 20 matcher att visas från damallsvenskan under säsongen, sex stycken i vår före VM-uppehållet och 14 stycken i höst.

- Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra användare ännu mer toppfotboll för damer. Damallsvenskan kompletterar vårt redan starka utbud där vi i sommar även sänder samtliga matcher från fotbolls-VM i Frankrike, säger Johan Cederqvist, kanalchef sport på C More och TV4.

Första matchen är den damallsvenska premiären 14 april när Eskilstuna tar emot Rosengård klockan 13.00 på Sportkanalen.

ANNONS

- För att tillgängliggöra matcherna i OBOS Damallsvenskan än mer även i traditionell TV så är vi glada för det fortsatta samarbetet med C More, säger Linda Wijkström, generalsekreterare Elitfotboll Dam.

Publicerad 2019-03-29 kl 09:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto