Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Knallen: Mats Gren blir tränare i Kopparbergs/Göteborg FC

Damallsvenskan

Mats Gren fick sparken som sportchef i IFK Göteborg.
Nu tar han i stället över Kopparbergs/Göteborg FC som tränare, tillsammans med Jörgen Ericson.
- Det här känns som en fantastisk lösning, säger Lasse Svensson, sportchef, i en kommentar på klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Mats Gren har hittat ett nytt uppdrag inom fotbollen. IFK Göteborgs tidigare sportchef har tagit över som tränare i damallsvenska Kopparbergs/Göteborg FC. Han kommer att leda laget tillsammans med Jörgen Ericson. Mats Gren fick sparken från jobbet som sportchef i oktober 2018.

- Det känns fantastiskt inspirerande att vara med om att bygga vidare på den senaste årens framgångar, säger Mats Gren i en kommentar på klubbens hemsida.

Duon ersätter därmed Marcus Lantz på posten. Just Lantz presenterades nyligen av den allsvenska nykomlingen på herrsidan, Mjällby.

Mats Gren säger att han saknat jobbet som tränare, tidigare under karriären har han bland annat varit tränare i Vaduz (Liechtenstein), österrikiska Grasshoppers, danska Vejle och Jönköpings Södra. 

ANNONS

- Ja, det kan jag säga att det ska bli spännande att bli delaktigt påg planen igen på ett annat sätt än under åren i Blåvitt. Sedan funkar Jörgen och jag väldigt bra ihop. Jag ser fram emot en väldigt spännande säsong med allsvenskan, cupen och Champions League.

Sportchefen Lasse Svensson:

- Jätteviktigt att Jörgen är kvar, det ger en kontinuitet och en garanti för att vi kan bygga vidare på de två senaste säsongernas goda resultat, säger Lasse Svensson.

 Med Mats vid Jörgens sida skapar vi en organisation där vi ger klubben och laget möjligheter att växa och ta nästa kliv i föreningens utveckling.

Publicerad 2019-12-19 kl 13:37

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto