Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Curmark förlänger med BK Häcken

Damallsvenskan

Filippa Curmark förlänger med BK Häcken.
Det nya avtalet sträcker sig över 2025.
- Jag känner att jag har mer att ge i BK Häcken, säger hon i pressmeddelandet.

Foto: Bildbyrån

Filippa Curmark har varit en kugge i ett framgångsrikt BK Häcken, och har i år bidragit med fyra mål under den damallsvenska säsongen. Nu har klubben säkrat upp henne även för framtiden, då hon förlänger sitt avtal. Det nya kontraktet är skrivet över säsongen 2025.

- Vi är väldigt glada över att vi har kommit överens om en förlängning med Filippa Curmark. Hon är en väldigt viktig spelare och ledare för oss. På planen är Filippa en pådrivare och kännetecknar mycket av det BK Häcken står för. Utanför planen är hon en positiv kraft, säger fotbollsansvarig för damelit, Christian Lundström på klubbens hemsida.

ANNONS

Curmark själv säger följande om förlängningen:

- Det känns fantastiskt roligt. Jag är supertaggad på att vara kvar här och fortsätta resan som vi har börjat på. Det var ett lätt val skulle jag säga. Det känns naturligt att stanna. Jag trivs väldigt bra på GPA och Bravida Arena och med alla förutsättningar vi har här. Jag känner att jag har mer att ge i BK Häcken. Vi har något riktigt spännande på gång framåt.

Publicerad 2022-07-28 kl 11:12

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto