Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Djurgården värvar försvarare

Damallsvenskan

Djurgården drabbades nyligen av två korsbandsskador.
Nu förstärker klubben defensiven med Alexandra Lindberg.
- Det känns jättebra att vara här, säger hon.  

Foto: Djurgården.

Djurgården råkade i förra veckan ut för två tunga avbräck, då både mittfältaren Michaela van den Bulk och försvararen Kim Sundlöv åkte på korsbandsskador och nu ser ut att missa hela säsongen. I dag förstärkte därmed Stockholmsklubben truppen och presenterade försvararen Alexandra Lindberg, 25, som lagets senaste nyförvärv. 

- Det känns jättebra att vara här. Jag har haft min första träning nu och blev väldigt väl omhändertagen, säger Lindberg i en kommentar på föreningens hemsida. 

- Det var två väldigt tråkiga skador som laget åkte på och sedan hörde Joel av sig. Jag kände att det här var ett erbjudande jag inte kunde säga nej till, det är ju här i Stockholm jag vill vara, fortsätter hon. 

ANNONS

Djurgårdens tränare Joel Riddez om nyförvärvet:

- Alexandra är en försvarsspelare som är kontraktslös sedan hon lämnade Hammarby förra året. Hon har haft lite förslag men har ändå velat stanna i Stockholm. För oss blev det här en väldigt bra lösning där vi får in en spelare med erfarenhet från Damallsvenskan som gjort det bra i många år och som kan komma i träning med oss direkt. Det blir en kort anpassningstid och sedan kommer det ta några veckor innan hon är i full fotbollsträning. Hon har hållit igång på egen hand och är bra tränad men behöver få lite fotbollskondition och tajming. Jag är jättenöjd över att hon kommer in i laget och vi kommer att ha mycket nytta av henne.

Publicerad 2019-03-26 kl 11:37

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto