Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Häcken förlänger med målvakt

Damallsvenskan 2021-11-26 kl 15:49

BK Häcken förlänger med Loes Geurts.
Målvakten har skrivit kontrakt fram till 2023.
- Loes är en kulturbärare inom laget, säger BK Häckens sportchef Martin Ericsson. 

Foto: Bildbyrån

BK Häcken meddelade under fredagen att klubben har kommit överens med den nederländska målvakten Loes Geurts om ett nytt kontrakt över säsongen 2023. 

- Jag tycker fortfarande att fotboll är riktigt kul och vill fortsätta så länge jag kan. Jag kommer ge hundra procent i alla lägen och hoppas få så mycket speltid som möjligt. Målet så länge jag spelar, kommer alltid vara att ta förstaplatsen mellan stolparna, säger Geurts till klubbens hemsida.

I år har det bara blivit fyra matcher med BK Häcken för Geurts på grund av en hjärnskakning som hon ådrog sig i augusti. Sedan dess har hon inte kommit till spel.

ANNONS

- Det har gått fort framåt den senaste månaden och nu tränar jag nästan fullt. Jag har lite symptom kvar, men de kommer förhoppningsvis försvinna snart. Det har varit en tuff tid, men jag har fått mycket stöd från klubben och spelarna och det är ingen som pushat och stressat mig tillbaka, vilket gjort att jag kunnat komma tillbaka tidigare än andra gånger jag haft hjärnskakning.

BK Häckens sportchef, Martin Ericsson är också nöjd med kontraktsförlängningen.

- Loes är en kulturbärare inom laget och en viktig komponent med sin trygghet och sin stora rutin. Det är en väldigt duktig målvakt, en av de bästa i OBOS Damallsvenskan, och att ha både henne och Jennifer i laget känns väldigt tryggt och konkurrenskraftigt. Det känns jättekul att vi fick till ett tvåårsavtal, där hon förhoppningsvis avslutar sin karriär med oss i BK Häcken, säger han till klubbens hemsida.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto