Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Hammarby-profil lämnar: "Väldigt känslosamt"

Damallsvenskan

Efter nio säsonger är det slut.
Helén Eke lämnar Hammarby.
- Väldigt känslosamt, säger 30-åringen.

Foto: Bildbyrån

Efter nio säsonger, 122 tävlingsmatcher och sju mål tar Helén Eke nu farväl av Hammarby. Det meddelar klubben på sin hemsida. 

Det är alltid tråkigt när spelare som har varit i föreningen länge lämnar. Helén har varit en given spelare i truppen under en lång tid och har såklart betytt mer än bara hennes prestationer på plan. Hon är otroligt professionell i hela sin inställning till sporten och jag är övertygad om att hon hade haft en ännu bättre karriär om hon inte haft otur med skador, säger sportchefen Johan Lager.

- Jag är tacksam för hennes tid här och för allt hon gjort för föreningen och jag hoppas att hon får det bra oavsett vad hon nu väljer att göra. Jag är övertygad att relationen Hammarby och Helén kommer att finnas kvar i någon form även i framtiden.

ANNONS

Själv beskriver Eke det som "väldigt känslosamt" att lämna Bajen.

- Jag är extremt tacksam för alla fina människor jag lärt känna och alla våra minnen tillsammans. Jag vill särskilt tacka alla fans som alltid stöttat i med- och motgång. Som många vet så har jag kämpat med en hel del skador, och att få spela inför er fans har alltid varit min motivation. Mitt första år hade vi en supporter som åkte på bortamatcherna. Nu är ni så många att det knappt går att räkna. Det är ni fans som driver utvecklingen, kommenterar 30-åringen.

ANNONS
Publicerad 2022-01-17 kl 15:23

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto