Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Kjettselberg ny assistent i Rosengård

Damallsvenskan 2022-01-05 kl 11:21

FC Rosengård förstärker ledarstaben.
Joel Kjettselberg kommer in som ny assisterande tränare. 
- Jag är stolt och glad, säger tränaren. 

Foto: Bildbyrån.

FC Rosengård, som är regerande svensk mästare, gav under onsdagen besked om att Joel Kjettselberg ansluter för en roll som assisterande tränare. Kjettselberg kommer senast från Malmö FF och lämnar även sitt uppdrag som assisterande tränare i P15-landslaget. 

- Jag är stolt och glad att FC Rosengård ger mig förtroendet att jobba tillsammans med de svenska mästarna. Jag har fått ett varmt och familjärt intryck av klubben i mina samtal med Therese Sjögran, men att det samtidigt är en professionell och kravställande miljö där man hela tiden strävar efter att bli bättre och ta nästa steg, säger han i en kommentar på klubbens hemsida och fortsätter:

ANNONS

Jag ser fram emot att börja jobba tillsammans med spelarna, Renée och övriga ledare för att nå nya framgångar för FC Rosengård.

Rosengårds sportchef Therese Sjögran:

Joel har stor kompetens och kommer komplettera vårt tränarteam på ett bra sätt. Han kommer från en miljö som är väldigt lik vår egen och det kommer både vi och Joel att ha stor nytta av. Vi vill ta ytterligare steg i vår utveckling och Joel kommer bidra mycket till det, säger sportchefen. 

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto