Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Lobanova presenterad av Djurgården

Damallsvenskan

BP-kaptenen Alexsandra Lobanova byter klubb.
Backen är klar för Djurgården.
- Det är en dröm att få skriva på för Djurgården, säger hon i ett uttalande.

Foto: Bildbyrån.

I dagarna kunde Fotbollskanalen avslöja att BP-kaptenen Alexsandra Lobanova var nära att lämna sin nuvarande klubb och gå till Djurgården.

Nu bekräftar Djurgården backvärvningen på sin hemsida.

- Det är en dröm att få skriva på för Djurgården. Jag har alltid velat spela i Dif och går ju på en hel del matcher, både i klacken och på långsidan. I år har det mest blivit på herrmatcherna, eftersom dammatcherna ofta har krockat för att jag haft egen match samtidigt. Men jag har tittat på damerna när jag har kunnat, säger hon i en kommentar till Djurgårdens hemsida och fortsätter:

- Det var rätt självklart för mig att jag skulle tacka ja, sedan är det klart att man alltid funderar lite vid en övergång. Men jag pratade igenom det med Jean och allt kändes bra, så jag är glad att vi fick till det till slut och nu är det bara att köra på

ANNONS

Kontraktet sträcker sig över två år.

Totalt har 22-åriga Lobanova gjort 24 matcher i damallsvenskan. Hon står även noterad för flera ungdomslandskamper för Ryssland.

Publicerad 2023-01-06 kl 17:09
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto