Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Nyckelspelarna förlänger med KGFC: "Svenska mästare - vi är inte nöjda där"

Damallsvenskan

Kopparbergs/Göteborg FC säkrade nyligen sitt första SM-guld.
Nu kommer nästa glädjebesked.
Mittfältaren Filippa Curmark och målvakten Jennifer Falk förlänger med klubben fram till 2022.
- Vi är svenska mästare, men vi är inte nöjda där, säger Jennifer Falk.

Foto: Bildbyrån

Kopparbergs/Göteborg FC säkrade förra helgen klubbens första SM-guld då laget besegrade Linköpings FC med hela 7-0 på bortagräs. Men bakom glädjebesked finns orosmoment. Den svenska mästaren har nämligen flera nyckelspelare med utgående kontrakt, precis som att nyckelspelare omgärdats av rykten kopplat till utländska klubbar. Däribland spelare som Rebecka Blomqvist och Emma Berglund.

Nu kommer ett glädjebesked. Detta då klubben nu kommunicerar att mittfältaren Filippa Curmark och målvakten Jennifer Falk förlänger med klubben fram till 2022.

- Jag har utvecklats väldigt mycket i år med Mattias Gustafsson som målvaktstränare. Jag trivs i klubben, i stan och naturligtvis med alla lagkamraterna, säger Jennifer Falk i en kommentar.

ANNONS

Filippa Curmark:

- Vi är svenska mästare, men vi är inte nöjda där. Nu väntar Europa och sedan ännu en säsong. Jag vill se hur långt vi kan gå, hur vi kan bygga vidare på det vi startat nu.

KGFC:s sportchef Lasse Svensson:

- Jennifer och Flippa har varit två av de viktigaste och  mest framstående spelarna under det här fantastiska året. Att de nu väljer att stanna kvar är oerhört glädjande. Det skickar signaler till övriga Fotbolls-Sverige och hela Europa att Kopparbergs/Göteborg FC är en fin förening, en klubb där man utvecklas och når framgång.

Publicerad 2020-11-13 kl 15:43

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto