Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Rosengård förlänger med guldtränaren: "Ska göra allt för att spela CL-kvartsfinal"

Damallsvenskan

Jonas Eidevall förde i år Rosengård till SM-guld.
Nu meddelar föreningen att tränaren har förlängt med två år
- Vi ska göra allt för att spela kvartsfinal i Champions League 2021, säger han. 

Foto: Bildbyrån.

Tränaren Jonas Eidevall återvände inför säsongen 2018 till Rosengård och ledde i fjol laget till en tredjeplats i damallsvenskan. I år blev det revansch med ett SM-guld och nu står det klart att han stannar i ytterligare två år i föreningen.

Rosengård meddelade under torsdagsmorgonen att Eidevall har förlängt med klubben. 

- Jag är otroligt glad att vi förlängt med Jonas. Vi hade ett tufft år förra året men varken klubben eller Jonas slutade tro på det sätt vi vill spela och i år gav det oss framgång. Att få behålla Jonas innebär kontinuitet för truppen och nu när vi går in i 2020 med Champions League så kommer det betyda mycket att ha kvar samma tränare, säger sportchefen Therese Sjögran i en kommentar på klubbens hemsida och fortsätter: 

ANNONS

- Jonas sätt att se på fotboll är samma som FC Rosengårds och att få ha honom i klubben i två år till känns otroligt bra. 

Eidevall är också glad över att få jobba vidare i föreningen. 

- Jag är glad och stolt över att ha förlängt mitt avtal som huvudtränare för FC Rosengård. Vi har under de senaste två säsongerna genomfört en omfattande föryngringsprocess av seniortruppen och implementerat en tydlig identitet och spelsätt. Årets SM-guld var en tydlig markör för att vi har varit lyckosamma i den processen. Nästa steg är att lyckas även internationellt. Jag ser framemot att ta mig an den utmaningen nästa år tillsammans med klubbledningen, övriga tränarteam och spelartruppen. Vi ska göra allt för att spela kvartsfinal i Champions League 2021.

Publicerad 2019-10-31 kl 09:13

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto