Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: U23-landslagsspelaren klar för Kif Örebro

Damallsvenskan

Kif Örebro förstärker inför 2020.
Nathalie Hoff Persson, senast i Kif Örebro, har skrivit på för två år.
- Klubben spelar en bra fotboll som jag tror passar mig, säger mittfältaren till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Kif Örebro har tidigare gjort klart med den finska landslagsspelaren Elli Pikkujämsä samt Karin Lundin från Kopparbergs/Göteborg. Nu har klubben förstärkt ytterligare inför 2020. Nathalie Hoff Persson, med bakgrund i Rosengård, Kopparbergs/Göteborg och senast LB07, ansluter till Örebro.

Jag väljer Kif Örebro eftersom klubben spelar både en bra fotboll som jag tror passar mig, men också för att miljön känns utvecklande och att den möjliggör att jag kan ta stora kliv i mitt fotbollsspelande. Mitt intryck av både klubben som helhet och tränarteamet är jättebra. Ser redan fram emot 2020, där jag individuellt hoppas utveckla mitt poängspel, men också att jag ska kunna hjälpa laget att prestera på topp och vinna matcher, säger Hoff Persson till klubbens hemsida.

Annons

Sportchefen Jonas Karlberg tror mycket på U23-landslagsspelaren.

Jag tror inte vi kan träffa mer rätt utifrån vår värvningsstrategi, Nathalie är en spelare vi ser stor utvecklingspotential i. Hon kommer tillföra mycket erfarenhet med tanke på hur mycket hon spelat på högsta nivån. Trots sin ringa ålder har hon redan spelat snudd på 100 damallsvenska matcher, och har dessutom en utomlandssejour med sig i erfarenhetsbanken. Närmast kommer hon från en individuellt stark säsong i LB07, där jag tycker hon imponerat stort. En riktigt bra injektion i truppen 2020.

Hoff Persson har skrivit på ett tvåårskontrakt med Kif Örebro.

Publicerad 2019-12-10 kl 11:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto