Press dubbel gav Göteborg årets första seger

Damallsvenskan

Christen Press slog i dag till med två mål mot LB07
Då bärgade Kopparbergs/Göteborg säsongens första seger.

Kopparbergs/Göteborg har fått en tuff start på säsongen med endast en poäng på de två första matcherna mot Rosengård och Hammarby i damallsvenskan. Laget jagade därmed säsongens första seger i eftermiddag mot Limhamn Bunkeflo på hemmaplan.

Efter en mållös första halvlek, så klev hemmalagets Christen Press in i matchbilden. Hon gav i den 48:e minuten laget ledningen och tryckte i den 62:e minuten in 2-1 till Göteborg.

När sedan Elin Rubensson utökade till 3-1 i den 65:e minuten på straff, så var matchen avgjord. Göteborg bärgade säsongens första seger och klev upp på sjätteplats i serien.

Publicerad 2018-04-29 kl 17:48