Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Roddar klar för Kopparbergs/Göteborg: "Rätt steg för mig att ta"

Damallsvenskan

Kopparbergs/Göteborg har värvat sin första spelare inför kommande säsong, landslagsspelaren Julia Roddar.
- Det känns som rätt steg för mig att ta, jag både hoppas och tror att jag kommer passa bra in i Göteborgs sätt att spela fotboll, säger Roddar till klubbens hemsida.

Foto: Tore Lund

Under måndagen skrev Roddars på ett tvåårigt kontrakt med Kopparbergs/Göteborg FC. Roddar har under de tre senaste säsongerna reprenterat Kvarnsveden. Dock tvingades klubben lämna damallsvenskan i år, efter en elfteplats i tabellen.

– Vi är jätteglada att kunna knyta Julia till oss, säger Kopparbergs/Göteborgs sportchef Lasse Svensson. Hon har haft ett jättebra år och kommer att tillföra mycket med sitt hårda jobb, sin blick och sin attityd.

Landslagsmittfältaren själv har redan bekantat sig med Göteborg och hoppas att hon kommer passa bra in i Göteborgs sätt att spela fotboll.

– Jag har bekantat mig med Valhalla, träffat klubbens representanter, kollat på lägenhet och jag känner redan att det blir en jättespännande utmaning att spela i Göteborg, säger 25-åringen, som allra helst håller till på det centrala mittfältet.

ANNONS

Huvudtränaren Stefan Rehn gjorde sin sista match igår, söndag, när Kopparbergs/Göteborg avslutade säsongen mot Örebro. Nu står klubben utan tränare inför nästa säsong, men Roddar är inte orolig.

- Jag har fått ett gott intryck av klubben och dem som jobbar i den. Där är jag inte ett dugg orolig, det kommer att bli bra, säger hon.

Publicerad 2017-11-13 kl 14:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto