TV: AIK tog viktig poäng mot Kristianstad - vände på tung förlustsvit

AIK hade fyra raka förluster inför lördagens match mot Kristianstad.
Då vände man på förlustsviten och knep en viktig poäng mot topplaget.
Matchen slutade 1-1.

Se höjdpunkterna från AIK-Kristianstad i spelaren ovan.

Det har gått tungt för AIK i årets damallsvenska. Inför dagens match mot topplaget Kristianstad hade man förlorat sina fyra senaste matcher och hade en tung negativ trend bakom sig. Men det skulle man vända på när man bröt förlustsviten under lördagen.

Stortalangen Rosa Kafaji gjorde 1-0 till hemmalaget i den 37:e matchminuten, men, det skulle inte få stå sig länge, då Amanda Edgren kvitterade för Kristianstad bara fem minuter senare i den 42:a minuten.

Den andra halvleken blev därefter mållös och matchen slutade 1-1. Ett tung poängtapp för Kristianstad i tabelltoppen, men en ack så viktig poäng för AIK i bottenstriden.

AIK är nu på samma poäng (10) som Piteå på tiondeplats, men fortsätter att befinna sig på 11:e plats. Kristianstad, i sin tur, befinner sig på fjärdeplats och kan dessutom trilla ner på femteplats om Eskilstuna vinner sin kommande match.