TV: Brown hjälte för Rosengård - sänkte Vittsjö med dubbla mål

Fiona Brown blev i kväll stor hjälte för Rosengård.
Hon stod för dubbla mål och sänkte Vittsjö till 2-0.

Se Fiona Browns två mål i spelaren ovan.

Rosengård föll förra helgen i derbyt mot Kristianstad på bortaplan och jagade därmed revansch den här helgen mot Vittsjö på hemmaplan. Då fick laget en drömstart.

Rosengårds brittiska ytter Fiona Brown dök i den 16:e minuten upp vid bortre stolpen efter inspel i straffområdet och stötte in matchens första mål till hemmalaget. Det var inte sista gången den här kvällen som hon hamnade i målprotokollet.

Brown väggspelade sig i andra halvlek fram till ett bra läge utanför straffområdet och nöp återigen till, men den här gången med lite mer perfektion till 2-0.

Rosengård studsade därmed tillbaka efter derbyförlusten senast och vann med 2-0, vilket innebar att laget lyfte till andraplats i damallsvenskan.

Publicerad 2018-05-27 kl 20:19