TV: KDFF fortsatt obesegrat - kryssade mot Linköping

Det blev 1-1 mellan Linköping och Kristianstad.
Därmed är KDFF fortsatt obesegrat i årets damallsvenska.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan. Bilder från Sportbladet Play.

Under tisdagen ställdes Linköping mot Kristianstad i damallsvenskan. De bägge lagen har inlett årets säsong starkt och efter tisdagens match lagen emellan är båda lagen fortsatt med i toppen.

Linköping inledde starkast och tog också ledningen efter 38 minuters spel då ett inspel från Elin Landström nådde Frida Maanum – som från nära håll stötte in 1-0.

I början av andra halvlek skulle dock KDFF. Laget fick straff och från elvameterspunkten var Jutta Rantala säkerheten själv när hon placerade in 1-1, vilket också blev slutresultatet i matchen.

Kryssresultatet innebär att KDFF fortfarande inte har förlorat i årets damallsvenska då man vunnit tre matcher och kryssat två.