TV: Rosengård tog fjärde raka - vann stort över Djurgården

Rosengård ångar på i damallsvenskan.
Under söndagen blev det stor seger (3-0) mot Djurgården.
De har nu full pott efter fyra spelade matcher.

Se höjdpunkter från Rosengård-Djurgården i spelaren ovan.

Rosengård har börjat den damallsvenska säsongen på bästa möjliga sätt. Efter tre segrar på tre matcher väntade Djurgården under söndagen, och det skulle bli en enkel seger.

Sanne Troelsgaard inledde målsskyttet efter åtta minuter, och efter tolv minuter ökade Jelena Cankovic på till 2-0 med ett frisparksmål. Innan pausvilan skulle de även hinna med 3-0, och det var återigen Cankovic som gjorde det - på straff den här gången.

Den andra halvleken bjöd inte på fler mål, och Rosengård vann således sin fjärde raka match. Full pott efter fyra omgångar betyder att de är serieledare, två poäng före tvåan Kristianstad.

Den andra matchen som spelades samtidigt, KIF Örebro mot Eskilstuna United slutade 1-1. Fanny Andersson inledde målskyttet i den sjätte minuten, men i den 90:e minuten kvitterade Nathalie Hoff Persson med ett viktigt mål.