TV: Vittsjö sänkte Hammarby på stopptid - efter målvaktsblunder

Hammarby hade chansen att kliva upp på Champions League-plats under lördagen.
Men så blev det inte - efter 0-1 mot Vittsjö.
Målet föll i den 93:e efter en målvaktsblunder.

Se matchens mål i spelaren ovan. Bilder från Sportbladet Play.

Under lördagen ställdes Hammarby mot Vittsjö. En poäng krävdes för att Hammarby skulle ta sig upp på Champions League-plats, men det lyckades de inte med.

Den första halvleken bjöd inte på några mål, även om både Vittsjös Fernanda Da Silva och Clara Markstedt testade lyckan ett par gånger var.

Andra halvlek bjöd inte heller den på några mål, trodde man. För i den 93:e minuten fick Vittsjö en frispark, och den tog Da Silva hand om. Alla väntade sig ett inlägg, men forwarden drog den direkt mot mål och målvakten ställdes helt.

Bollen seglade in i mål samtidigt som Hammarbys målvakt Anna Tamminen backade bakåt och inte kunde nå bollen. Det var något av det sista som hände i matchen, som alltså slutade 1-0 till Vittsjö.