Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bekräftat: Adam Andersson lämnar Randers

Superliga

Adam Andersson lämnar danska Randers när låneavtalet går ut efter säsongen.
Nu väntar en oviss framtid för Anderssons vidkommande.  
- Över lag har det varit en riktigt bra tid i Randers, säger han på klubbens hemsida.

Foto: Petter Arvidsson/Bildbyrån

Inför säsongen lånades Adam Andersson ut från norska Rosenborg till Danmark och Randers FC. Ett lån som började i dur, när Andersson redan i debuten blev målskytt mot Midtjylland.

Men efter en fin höstsäsong har våren varit mottigare för den tidigare Häcken-spelaren och under onsdagen meddelade klubben att det inte blir någon fortsättning. Detta trots att klubben tidigare meddelat att man var intresserat av att köpa loss försvararen.

- Över lag har det varit en riktigt bra tid i Randers där jag framför allt under hösten fick mycket speltid och dessutom levererade många bra prestationer. Däremot skulle jag vilja spela högerback och förbättra mina färdigheter på den positionen, och det stämmer inte riktigt med vad som är möjligt i Randers FC, säger Andersson på klubbens hemsida och fortsätter:

Annons

- Så det är inte vettigt för vare sig klubben eller mig att fortsätta samarbetet. Jag vill tacka alla i och runt klubben för att de välkomnade mig och jag önskar klubben all lycka i framtiden.

Anderssons nuvarande kontrakt med Rosenborg går ut den 31 december 2024, men läget är alltjämt oklart hur framtiden ser ut för 26-åringen.

Publicerad 2023-05-24 kl 16:33

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto