Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Beluli utfryst av Persson: "'Du kommer inte spela under mig', sa han"

Superliga

Jashar Beluli hävdar att han blev utfryst i Horsens.
Av ex-tränaren Joakim Persson.
- Jag förstod aldrig varför. Han gav ingen förklaring, säger Beluli till bold.dk.

Foto: AC Horsens/TT.

Jashar Beluli och Joakim Persson.

Forwardstalangen Jashar Beluli, 19, har fått sparsamt med speltid i danska andraligalaget AC Horsens sedan han blev uppflyttad till A-laget.

Mycket på grund av Joakim Persson, enligt huvudpersonen själv.

Beluli påstår att han blev utfryst av den tidigare Ängelholm- och Varberg-tränaren, som basade över Horsens fram tills i mitten av mars då han fick sparken. Spelaren fick tidigt ett tufft besked av svensken som sedan var svårt att skaka av sig.

- Tillsammans med Jens Berthel Askou (tidigare huvudtränare i Horsens) gjorde vi en plan för hur jag skulle få mer speltid i A-laget. Men så kom Joakim Persson, och han var inte förtjust i mig, säger Beluli till bold.dk.

Annons

- Han sa till mig att det inte spelade någon roll hur många mål jag gjorde i träning och match, även om det så var 50 mål. "Du kommer inte att spela under mig", sa han till mig.

Beluli berättar vidare att han aldrig riktigt fick någon förklaring från Persson.

- Nej. Jag förstod aldrig varför han sa så. Han gav aldrig en förklaring. Eller motiverade det. Det tog på mig eftersom det verkade som att han gjorde det personligt och inte baserat på fotbollen.

Bold: Hur var det att få ett sådant besked?
- Det var väldigt tufft. Det har också varit perioder som har varit jobbigt, men jag har lyckats att hålla fokus och jobba vidare, samtidigt som min familj har stöttat mig väldigt mycket.

Bold.dk har varit i kontakt med Persson för att han hans version av saken. Ex-tränaren vill dock inte kommentera det hela.

Annons

"Vad jag och Jashar pratar om stannar mellan oss", skriver han till sajten.

Persson är för tillfället klubblös.

Publicerad 2024-04-17 kl 17:59

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto