Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bendtner polisanmäld - uppges ha överfallit taxichaufför: "Ligger på operationsbordet"

Eliteserien

Nicklas Bendtner är åter i blåsväder i Danmark.
Anfallaren blev i natt gripen av polis efter att ha överfallit en taxichaufför, skriver danska BT.
- Föraren är för närvarande på operationsbordet, säger taxibolaget Dan Taxis kommunikationschef Rasmus Krochin till tidningen. 

Foto: Bildbyrån.

Rosenborgs danske landslagsanfallare Nicklas Bendtner är i fotbollsvärlden känd för att ofta hamna i blåsväder. I natt hände det igen, då han blev gripen av polis i centrala delarna av Köpenhamn, uppger den danska tidningen BT. 

Enligt tidningen ska anfallaren natten till i dag ha brukat våld mot en taxichaufför och knäckt dennes käke i Köpenhamn. Taxibolaget Dan Taxis kommunikationschef Rasmus Krochin bekräftade även för BT att en av bolagets chaufförer blev överfallen av landslagsanfallaren och numera befinner sig på sjukhus. 

- Jag kan bekräfta att det var ett allvarligt övergrepp på en av våra förare i kväll. Föraren är för närvarande på operationsbordet med en trasig käke, säger Krochin till tidningen. 

ANNONS

Taxichauffören har även gjort en polisanmälen mot Bendtner för övergeppet. 

- Föraren och hans arbetsgivare, det vill säga transportören, har tillsammans polisanmält Nicklas Bendtner. Jag vet annars inte vad som hände själv kring den faktiska situationen, säger Krochin till danska TV2. 

BT har även varit i kontakt med polisen i Köpenhamn, som bekräftar våld mot en taxichaufför klockan 02.41 i natt, men som däremot inte vill bekräfta om Bendtner var en del av händelsen. 

Bendtner var även under 2014 i blåsväder kopplat till en taxiresa, då anfallaren och hans tre vänner blev utkastade ur en taxi efter att ha kallat chauffören för könsord. När taxin sedan försökte fly från platsen jagade Bendtner ikapp bilen, knäppte upp byxorna och gned sig mot bilen - samtidigt som han piskade den med sitt bälte.

ANNONS

- När Nicklas Bendtner äntligen kommit ut ur taxin gned han sig mot sidorutan med uppknäppta byxor, medan han piskade bilen med sitt bälte, sa taxichauffören till BT då.

Publicerad 2018-09-09 kl 15:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto